Exam GK & News Railways RRB & RRC

100- GK Questions and Answer asked in Railway RRB Exams

100- GK Questions and Answer asked in Railway RRB Exams

Q1.Year of the Rowlatt Act?
Ans-1919

Q2.What river is called the Sorrow of Bengal?
Ans-Damodar

Q3.Is viticulture the production of?
Ans-Grapes

Q4.Which year did Swami Vivekanand deliver his famous speech in ‘World Religion Conference’ in Chicago?
Ans-1893

Q5.The first international cricket match was played between?
Ans-USA and Canada

Q6.Who discovered Penicillin?
Ans-Alexander Fleming

Q7.Which country celebrated January 4th as its independence day?
Ans-Myanmar

Q8.Deficiency of Vitamin A causes?
Ans-Nightblindness

Q9.Was polio vaccination discovered by?
Ans-Jonas Salk

Q10.Odd one out- Square, rectangle, circle, triangle, octagon?
Ans-Circle

About the author

nanu brithwal

nanu brithwal

I'm Nitesh Brithwal Nanu , An Indian Engineer who is passionate about technology , current affairs , general Knowledge & programming . Constantly learning and experiencing new things.

2 Comments

Leave a Comment

Pin It on Pinterest

Share This