country wise Gk

Kuwait- General knowledge and current affairs Gk- 2017

Kuwait- General knowledge and current affairs Gk- 2017


Kuwait- General knowledge and current affairs Gk- 2017

Q1. Kuwait officially the State of Kuwait is a country in___.
Ans- Western Asia.

Q2. Anthem of the country?
Ans- “Al-Nasheed Al-Watani”

Q3. The capital of the country?
Ans- Kuwait City.

Q4. The largest City of the country?
Ans- Kuwait City.

Q5. The Official languages-
Ans- Arabic.

Q6. Demonym-
Ans- Kuwaiti.

Q7. The religion of the country?
Ans- Islam.

Q8. Government-
Ans- Unitary constitutional monarchy.

Q9. Emir –
Ans- Sabah Ahmad al-Sabah.

Q10. Crown Prince of the country?
Ans- Nawaf Ahmad al-Sabah.

Prev page1 of 3

About the author

nanu brithwal

nanu brithwal

I'm Nitesh Brithwal Nanu , An Indian Engineer who is passionate about technology , current affairs , general Knowledge & programming . Constantly learning and experiencing new things.

Leave a Comment