Goa State wise GK

Goa- General knowledge and current affairs Gk 2019

Here are the Goa- General knowledge and current affairs Gk 2019

Q1. Goa is a state of_____.
Ans- Western and southern India.

Q2. When was Goa formed?
Ans- 30 May 1987.

Q3. Capital City of the state?
Ans- Panaji (Panjim).

Q4. The largest city of the state?
Ans- Vasco da Gama

Q5. Total number of District in Goa?
Ans- 2 Districts

Q6. Who is the current Governor of Goa?
Ans- Mridula Sinha.

Q7. Current Chief Minister of Goa?
Ans- Manohar Parrikar.

Q8. Who is the current chief justice of Goa?
Ans- Naresh Harishchandra Patil

Q9. Total Area of the state?
Ans- 3,702 km2 (1,429 sq mi).

Q10. The Area rank of the state is ____.
Ans- 29th.

About the author

nanu brithwal

nanu brithwal

I'm Nitesh Brithwal Nanu , An Indian Engineer who is passionate about technology , current affairs , general Knowledge & programming . Constantly learning and experiencing new things.

1 Comment

Leave a Comment

Pin It on Pinterest