Current Affairs CURRENT AFFAIRS GK

Current Affairs (GK) General Knowledge 2017 Question/Answer

Current Affairs (GK) General Knowledge 2017 Question/Answer
Q1.Who is the Author of the book ‘Welcome to Nowhere’?
Ans-Elizabeth Laird
Q2.Dravid Bowie, who passed away recently, was the well-known actor from which country?
Ans-England

Q3.Who has been elected the new President of Germany?

Ans-Frank-Walter steinmeier

Q4.Which NGO has bagged the IMC Ram Krishna Bajaj National Quota award in the NGO category?
Ans-Annamrita
Q5.Who is the newly elected President of Institute of Chartered Accountant of India ?
Ans-Nilesh vikamsey




Q6.Which Indian-American musician has won the best world Music Album award for “Sing Me Home” at the 2017 Grammy awards?
Ans-Sandeep das
Q7.Which city is hosting the India’s first-ever International Table Tennis Federation World Tour event?
Ans-New Delhi
Q8.Which country to host conference on counter radicalisation with the Association of Southeast Asian Nations?
Ans-India
Q9.Which country’s team has won the 2017 T20 Blind World cup? Ans-India
Q10.Who has been appointed the new President of Associated Chambers of Commerce of India?
Ans-Sandeep jajodia.

Prev page1 of 2

About the author

nanu brithwal

nanu brithwal

I'm Nitesh Brithwal Nanu , An Indian Engineer who is passionate about technology , current affairs , general Knowledge & programming . Constantly learning and experiencing new things.

Leave a Comment