CURRENT AFFAIRS GK

Latest General Knowledge Questions\Answer June 2017

Latest General Knowledge Questions\Answer June 2017

Q1.Who has been appointed as the new Prime Minister of Romania?
Ans-Mihai Tudose

Q2.Who is the author of the book ‘The Emergency-Indian Democracy’s Darkest Hour’?
Ans-Surya Prakash

Q3.Who has won Gold in the 60kg category at the 2017 Ulaanbaatar Cup boxing tournament?
Ans-Ankush Dahiya

Q4.Who has won the 2017 Gerry Weber Open tennis tournament ?
Ans-Roger Federer

Q5.Which Indian sportsperson will be conferred with the East Bengal football club’s highest honour ‘Bharat Gaurav’?
Ans-Dhanraj Pillay

Q6.Who is the new President of International Economic Association (IEA)?
Ans-Kaushik Basu

Q7.The Dudhwa National Park is located in which state?
Ans-Uttar Pradesh

Q8.Who has been appointed as the new chairman of National Institute of Fashion Technology (NIFT)?
Ans-Rajesh Shah

Q9.Who has been appointed as the new Chief Secretary of Uttar Pradesh?
Ans-Rajiv Kumar

Q10.Who will be the new Chief Election Commissioner (CEC) of India?
Ans-Achal Kumar Jyoti.

About the author

nanu brithwal

nanu brithwal

I'm Nitesh Brithwal Nanu , An Indian Engineer who is passionate about technology , current affairs , general Knowledge & programming . Constantly learning and experiencing new things.

Leave a Comment

Pin It on Pinterest