CURRENT AFFAIRS GK

Last 6 Month Current Affairs GK Questions with Answer 2017

Last 6 Month Current Affairs GK Questions with Answer 2017

Q1.India’s 1st vertical garden has set up in which city of India?
Ans-Bengaluru

Q2.Name the technology giant who has launched a personal safety mobile app ‘Trusted Contacts’?
Ans-Google

Q3.Who has been crowned as the Miss Universe 2017?
Ans-Iris Mittenaere

Q4.Who has been sworn in as the new Chief Justice of India?
Ans-J.S.Khehar

Q5.Name the new organ discovered in the digestive system by the Irland’s Scientists which was unknown since 100 years?
Ans-Mesentery

Q6.The world’s 1st solar panel road has been inaugurated in which country?
Ans-France

Q7.Who has won the 29th Indian National Snooker Championship title 2017?
Ans-Pankaj Advani

Q8.Which woman cricketer won the BCCI award for the 1st time?
Ans-Shanta Rangaswamy

Q9.Who became the time’s person of the year 2016?
Ans-Donald Trump

Q10.Who won the kids Golf World Championship 2016?
Ans-Arjun Bhati.

About the author

nanu brithwal

nanu brithwal

I'm Nitesh Brithwal Nanu , An Indian Engineer who is passionate about technology , current affairs , general Knowledge & programming . Constantly learning and experiencing new things.

1 Comment

Leave a Comment

Pin It on Pinterest

Share This