X

Hanuman Chalisa MP3. Good Luck for exams.

Chalisa
General Knowledge SSC

World Important Dates and Days for SSC Exams 2018

World Important Dates and Days for SSC Exams 2018

Most Important National & International Dates and Days Question & Answer

Q1.’World No tobacco day’ observed on
Ans-31st May

Q2.’The World Energy Conservation day’ is on
Ans-14th December

Q3.World Autism Awareness Day is observed on
Ans-2nd April

Q4.December 1 is celebrated as
Ans-World AIDS Day

Q5.’International Woman’s day’ is observed on
Ans-8th March

Q6.’Earth day’ is celebrated on
Ans-22nd April

Q7.When is ‘International Yoga Diwas’ is Celebrated?
Ans-21st June

Q8.’Human Rights Day’ is observed on
Ans-10 December

Q9.’National Science Day’ in India is celebrated on
Ans-28th February

Q10.’The World Ozone Day’ is celebrated on
Ans-16th September

About the author

nanu brithwal

nanu brithwal

I'm Nitesh Brithwal Nanu , An Indian Engineer who is passionate about technology , current affairs , general Knowledge & programming . Constantly learning and experiencing new things.

1 Comment

Leave a Comment

Pin It on Pinterest