State wise GK Tripura

Tripura- Current affairs general knowledge Gk 2018

Tripura- Current affairs general knowledge Gk 2018


Q1. Tripura is a hilly state in____.
Ans- Northeast India.

Q2. Tripura states are the third-smallest state in ___.
Ans- India.

Q3. The time of the Rainy season in Tripura.
Ans- June to September.

Q4. How many seats are BJP thrones thundering victory in Tripura by dethroning Left rule?
Ans- 45 seats.

Q5. Bhartiya Janata Party conquers a thriving victory in Tripura by dethroning, many years of Left government.
Ans- 25 years.

Q6. Current Chief Minister of Tripura?
Ans- Biplab Kumar Deb.

Q7. When did Biplab Kumar Deb take the oath of Chief Minister??
Ans- March 9, 2018.

Q8. Who is the Governor of Tripura?

Ans- Captain Singh Solanki.


Click here for More Gk about Tripura State

About the author

nanu brithwal

nanu brithwal

I'm Nitesh Brithwal Nanu , An Indian Engineer who is passionate about technology , current affairs , general Knowledge & programming . Constantly learning and experiencing new things.

Leave a Comment

Pin It on Pinterest