State wise GK Tamilnadu

Tamil Nadu- General knowledge(GK) Questions with Answers-2017

 Tamil Nadu- General knowledge Gk  Questions with Answers-2017


Q1.When was Tamil Nadu established?
Ans-26 January 1950.

Q2- What is the capital of Tamil Nadu?
Ans-Chennai.

Q3.Largest city of Tamil Nadu?
Ans-Chennai.

Q4. How many Districts in Tamil Nadu?
Ans-32.

Q5. Who is the Chief Minister of Tamil Nadu?
Ans-K. Palaniswami.

Q6. Who is the Governor of Tamil Nadu?
Ans- C. Vidyasagar Rao.

Q7-.What is the official language of Tamil Nadu State?
Ans-Tamil.

Q8.which State is West of Tamil Nadu?
Ans-Kerala.

Q9.which State is North of Tamil Nadu?
Ans- Andra Pradseh.

Q10. Which State is Northwest of Tamil Nadu?
Ans-Karnataka.

Prev page1 of 4

About the author

nanu brithwal

nanu brithwal

I'm Nitesh Brithwal Nanu , An Indian Engineer who is passionate about technology , current affairs , general Knowledge & programming . Constantly learning and experiencing new things.

Leave a Comment