CURRENT AFFAIRS GK

Some Important Current Affairs General Knowledge 2018

Some Important Current Affairs GK Questions answer 2018

Some Important Current Affairs General Knowledge 2018

Q1.Which Indian cricketer’s statue has come up at Madame Tussaud’s wax museum, New Delhi?
Ans-Virat Kohli

Q2.Which railway station in India entered Limca Book of Records 2018 for having all-women staff?
Ans-Matunga suburban station

Q3.Which organization has launched Composite Water Management Index?
Ans-NITI Aayog

Q4.Where is India’s 1st lab for the 5G network?
Ans-IIT, New Delhi

Q5.Which airport get India’s 1st Runway on ‘Sea Bridge’?
Ans-Agatti Airport

Q6.Name the 1st Indian cricketer to score 2000 runs in T20 Internationals?
Ans-Mithali Raj

Q7.Which e-portal site awarded as ‘Best emerging online Education Portal in North India’?
Ans-Study Khazana

Q8.Name the 1st Indian filmmaker to have a statue at Madame Tussauds Wax Museum, London?
Ans-Karan Johar

Q9.How many have women Battalions approved for Jammu and Kashmir Police recently?
Ans-2 battalions

Q10.Who has been conferred with the ‘Santokba Humanitarian Award’ 2018?
Ans-Kailash Satyarthi

About the author

nanu brithwal

nanu brithwal

I'm Nitesh Brithwal Nanu , An Indian Engineer who is passionate about technology , current affairs , general Knowledge & programming . Constantly learning and experiencing new things.

1 Comment

  • […] Page 1 of 8 Prev Next (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); current gk kaun kya hai कौन क्या है करंट अफेयर्स 2018 भारत में कौन क्या है 2018 भारत में कौन क्या है वर्तमान में वर्तमान में कौन क्या है Some Important Current Affairs General Knowledge 2018 […]

Leave a Comment

Pin It on Pinterest