Nagaland State wise GK

Nagaland- General Knowledge and Current Affairs Gk-2017

Here are the Nagaland  General Knowledge and current affairs gk-2017 for competitive Exams:

Q1. When was Nagaland established?
Ans- 1 December 1963.

Q2- What is the capital of Nagaland?
Ans- Kohima.

Q3.Largest city of Nagaland?
Ans-Dimapur

Q4. How many Districts in Nagaland?
Ans- 11 District.

Q5. Who is the Chief Minister of Nagaland?
Ans- Neiphiu Rio.

Q6. Who is the Governor of Nagaland?
Ans- Padmanabha Acharya.

Q7-.What is the official language of Nagaland State?
Ans- English.

Q8.which state is west of Nagaland?
Ans- Assam

Q9.which state is North of Nagaland?
Ans-Arunachal Pradesh.

Q10. which state is south of Nagaland?
Ans- Manipur.

About the author

nanu brithwal

nanu brithwal

I'm Nitesh Brithwal Nanu , An Indian Engineer who is passionate about technology , current affairs , general Knowledge & programming . Constantly learning and experiencing new things.

Leave a Comment

Pin It on Pinterest