mizoram State wise GK

Mizoram- General knowledge and current affairs GK-2017

Here are the Mizoram General Knowledge and Current affairs for competitive Exams:

Q1. When was Mizoram established?
Ans- 20 February 1987

Q2- What is the capital of Mizoram?
Ans- Aizawl

Q3.Largest city of Mizoram?
Ans- Aizawl

Q4. How many Districts in Mizoram?
Ans- 8.

Q5. Who is the Chief Minister of Mizoram?
Ans-Mr. Zoramthanga

Q6. Who is the Governor of Mizoram?
Ans- Lt General Nirbhay Sharma.

Q7-.What is the official language of Mizoram State?
Ans- Mizo & English.

Q8.which state is east of Mizoram?
Ans- China state(Myanmar).

Q9.which state is west of Mizoram?
Ans- Tripura.

10.which state is North of Mizoram?
Ans-Assam.

About the author

nanu brithwal

nanu brithwal

I'm Nitesh Brithwal Nanu , An Indian Engineer who is passionate about technology , current affairs , general Knowledge & programming . Constantly learning and experiencing new things.

Leave a Comment

Pin It on Pinterest