Manipur State wise GK

Manipur- General Knowledge & current affairs gk

Here are the Manipur General Knowledge for competitive Exams, and download pdf file.

Q1. When was Manipur established?
Ans- 22 January 1972

Q2- What is the capital of Manipur?
Ans- Imphal.

Q3.The largest city of Manipur?
Ans-Imphal

Q4. How many Districts in Manipur?
Ans- 16.

Q5. Who is the Chief Minister of Manipur?
Ans- N Biren Singh.



Q6. Who is the Governor of Manipur?
Ans- Najma Heptulla.

Q7-.What is the official language of Maharashtra State?
Ans- Meitei(Manipuri).

Q8. The largest city of Manipur?
Ans- Imphal.

Q9.which country is east of Manipur?
Ans- Burma(Mayanmar).

Q10. which state is west of Manipur?
Ans- Assam.

About the author

nanu brithwal

nanu brithwal

I'm Nitesh Brithwal Nanu , An Indian Engineer who is passionate about technology , current affairs , general Knowledge & programming . Constantly learning and experiencing new things.

Leave a Comment

Pin It on Pinterest