CURRENT AFFAIRS GK

Last 3 Months Current Affairs GK Questions & Answer 2018

Last 3 Months Current Affairs GK Questions 2018

Q41.Who was appointed Director-General of Sports Authority of India?
Ans-Neelam Kapur

Q42.Who was awarded V Shantaram Lifetime Achievement Award?
Ans-Shyam Senegal

Q43.Where is the 1st ever International Kala festival was inaugurated?
Ans-New Delhi

Q44.What is the deadline for submitting the report of a New National Education Policy?
Ans-March 31, 2018

Q45.Which state Government launched the ‘Shakti’ app that features a panic button, for the safety of woman?
Ans-Himachal Pradesh

Q46.Who has been appointed as new financial commissioner of railways board?
Ans-A.K.Prasad

Q47.What is the rank of India in Global Intellectual Property Index?
Ans-44th

Q48.Which city has the highest number of electric car owners in India?
Ans-Bengaluru

Q49.‘Maitreyi Yatra’ is which state Government’s Student Exchange programme?
Ans-Jammu & Kashmir

Q50.Which missions has been launched by the Delhi government to improve the learning skills of children studying in state and municipal-run schools?
Ans-Mission Buniyaad

Click Here For- 100- GK Questions and Answer asked in Railway RRB Exams

About the author

nanu brithwal

nanu brithwal

I'm Nitesh Brithwal Nanu , An Indian Engineer who is passionate about technology , current affairs , general Knowledge & programming . Constantly learning and experiencing new things.

2 Comments

Leave a Comment

Pin It on Pinterest