CURRENT AFFAIRS GK

Last 3 Months Current Affairs GK Questions & Answer 2018

Current Affairs GK Questions & Answer 2018

Q11.Who is appointed as Nagaland Chief Minister recently?
Ans-Neiphiu Rio

Q12.Which cricket team has won the Irani Trophy cricket tournament 2018?
Ans-Vidarbha

Q13.Who is the 1st ITBP Woman Combat Officer recently?
Ans-Prakriti

Q14.What is India’s rank in the WEF Energy Transition Index 2018?
Ans-78th

Q15.Which Indian cricketers have been named in Forbes India 30 under 30 achievers list?
Ans-Jasprit Bumrah & Harmanpreet Kaur

Q16.Who has been appointed as the new Ambassador of India to the Republic of Belarus?
Ans-Sangeeta Bahadur

Q17.Who is appointed as CIA’s 1st Female Director recently?
Ans-Gina Haspel

Q18.Which Indian short film has won Best Film Award at Best of India Short Film Festival in Los Angeles?
Ans-Shunyata

Q19.Who was appointed the new Chief of Staff of the Western Naval Command?
Ans-Vice Admiral Ajendra Bahadur Singh

Q20.Who has been named as the ‘Cricketer of the Year’ in the 6th edition of Wisden India Almanack 2018?
Ans-KL Rahul

About the author

nanu brithwal

nanu brithwal

I'm Nitesh Brithwal Nanu , An Indian Engineer who is passionate about technology , current affairs , general Knowledge & programming . Constantly learning and experiencing new things.

2 Comments

Leave a Comment

Pin It on Pinterest