X

Hanuman Chalisa MP3. Good Luck for exams.

Chalisa
Exam GK & News IBPS & PO

IBPS Clerk Mains Exam General Awareness Questions & Answer

IBPS Clerk Mains Exam 2018 General Awareness Questions

Q1.BD Mishra is the governor of
Ans-Arunachal Pradesh

Q2.Where is Achanakmar wildlife sanctuary located?
Ans-Chhattisgarh

Q3.Economic Nobel prize in 2017
Ans-Richard Thaler

Q4.3rd International Conference on Yoga held
Ans-New Delhi

Q5.Balphakram National Park
Ans-Meghalaya

Q.6Hand in hand Exercise
Ans-China

Q7.Vienna is the Capital of
Ans-Austria

Q8.Guarantee Fund Trust for Micro and Small Enterprises
Ans-CGTMSE

Q9.FDI Proposal clearance by FIPB
Ans-60 days

Q10.Where is MIGA headquarters?
Ans-Washington DC

About the author

nanu brithwal

nanu brithwal

I'm Nitesh Brithwal Nanu , An Indian Engineer who is passionate about technology , current affairs , general Knowledge & programming . Constantly learning and experiencing new things.

Leave a Comment

Pin It on Pinterest