Categories
General Knowledge Geography Science SCIENCE AND TECHNOLOGY

Fathers of different fields- General knowledge Question answers

Q11. Who is the Father of Microscopy?
Ans- Antonie Philips van Leeuwenhoek.

Q12. Father of Medicine:
Ans- Hippocrates.

Q13. Who is the Father of Internet?
Ans- Vint Cerf.

Q14. Who is the Father of the American Constitution?
Ans – James Madison.

Q15. Who is Father of Biology:
Ans- Aristotle.

Q17. Father of Evolution:
Ans- Charles Darwin.

Q18. Father of Microbiology:
Ans- Antonie van Leeuwenhoek.

Q19. Father of Nuclear Chemistry:
Ans- Otto Hahn.

Q20. Father of Periodic Table:
Ans- Dmitri Mendeleev.

By nanu brithwal

I'm Nitesh Brithwal Nanu , An Indian Engineer who is passionate about technology , current affairs , general Knowledge & programming . Constantly learning and experiencing new things.

One reply on “Fathers of different fields- General knowledge Question answers”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *