Categories
Nagaland State wise GK

Nagaland- Current affairs General knowledge 2018

Here is the Nagaland- Current affairs General knowledge 2018 for Competitive Exam


Q1. Nagaland is a mountainous state in ____.
Ans- Northeast India.

Q2. In the state is inhabited by___.
Ans- 16 tribes.

Q3. Current Chief Minister of Nagaland?
Ans-Neiphiu Rio

Q4.This will be Neiphiu Rio’s fourth time as the Chief Minister of ___.
Ans- Nagaland.

Q5. Neiphiu Rio was the Chief Minister of Nagaland for three terms between ____.
Ans- 2003 and 2014.

Q6. When did Neiphiu Rio take the oath of Chief Minister?
Ans- March 8, 2018

Q7. Who was the 10th Chief Minister of Nagaland?
Ans- T. R. Zeliang.


Click here for more Nagaland GK

Categories
Download Free PDF's Nagaland State wise GK

[PDF] Nagaland General knowledge & current Affairs Gk-2017

[PDF] Nagaland General knowledge & current Affairs Gk-2017


Download pdf file

→For more Gk

Categories
Nagaland State wise GK

Nagaland- General Knowledge and Current Affairs Gk-2017

Here are the Nagaland  General Knowledge and current affairs gk-2017 for competitive Exams:

Q1. When was Nagaland established?
Ans- 1 December 1963.

Q2- What is the capital of Nagaland?
Ans- Kohima.

Q3.Largest city of Nagaland?
Ans-Dimapur

Q4. How many Districts in Nagaland?
Ans- 11 District.

Q5. Who is the Chief Minister of Nagaland?
Ans- Neiphiu Rio.

Q6. Who is the Governor of Nagaland?
Ans- Padmanabha Acharya.

Q7-.What is the official language of Nagaland State?
Ans- English.

Q8.which state is west of Nagaland?
Ans- Assam

Q9.which state is North of Nagaland?
Ans-Arunachal Pradesh.

Q10. which state is south of Nagaland?
Ans- Manipur.