X

Hanuman Chalisa MP3. Good Luck for exams.

Chalisa
Bihar State wise GK

Bihar- General knowledge & current affairs Gk-2017

Bihar- General knowledge & current affairs Gk-2017


Q1. Bihar is a state in_____.
Ans- East India.

Q2. When was Bihar established?
Ans- 22 March 1912.

Q3. What is the capital of Bihar?
Ans- Patna.

Q4. The largest city in the State?
Ans- Patna.

Q5. How many Districts in Bihar?
Ans- 38 District.

Q6. Who is the Governor of Bihar?
Ans- Satya Pal Malik.

Q7. Chief Minister of the State?
Ans- Nitish Kumar.

Q8. Deputy Chief Minister of the State?
Ans- Sushil Kumar Modi.

Q9. The total area of the state?
Ans- 94,163 km2 (36,357 sq mi).

Q10. Area rank of the state?
Ans- 13th.

About the author

nanu brithwal

nanu brithwal

I'm Nitesh Brithwal Nanu , An Indian Engineer who is passionate about technology , current affairs , general Knowledge & programming . Constantly learning and experiencing new things.

Leave a Comment

Pin It on Pinterest