CURRENT AFFAIRS GK

Latest Current Affairs General Knowledge April 2017

Latest Current Affairs General Knowledge April 2017

Q1.Which cricket players was named the Wisden’s Leading Cricketer in the World for 2016?
Ans-Virat Kohli

Q2.Which Bollywood actor won the National Film Award for Best Actor?
Ans-Akshay Kumar

Q3.Name the cricketer who has recently become an acting Chief Executive Officer (CEO) of Gulf Oil India just for a day.
Ans-MS Dhoni

Q4.Which Indian Institute is ranked number 1 by National Institutional Ranking Framework (NIRF)?
Ans-Indian Institute of Science (IISc) Bangalore

Q5.Who has been selected for the US India Business Council Award?
Ans-N Chandrababu Naidu

Q6.Who won the Miami Open title 2017 in women’s single category?
Ans-Johanna Konta

Q7.Who has been appointed the new chairman of the Central Board of Excise and Customs (CBEC)?
Ans-Vanaja Sarna

Q8.Which country will become the world’s first country to neutralise gender pay gap?
Ans-Iceland

Q9.Which movie has won the Best Children’s Film in the 64th National Awards-2017?
Ans-Dhanak

Q10.Who has recently taken charge as new Deputy Governor of the Reserve Bank of India (RBI)?
Ans-BP Kanungo

About the author

nanu brithwal

nanu brithwal

I'm Nitesh Brithwal Nanu , An Indian Engineer who is passionate about technology , current affairs , general Knowledge & programming . Constantly learning and experiencing new things.

Leave a Comment

Pin It on Pinterest

Share This