CURRENT AFFAIRS GK

International Current Affairs General Knowledge 2018

International Current Affairs General Knowledge 2018


International Current Affairs: GK Questions And Answer 2018

Q1.Who has been appointed as the new National Security Adviser to US President Donald Trump?
Ans-John R Bolton

Q2.Which country becomes the 1st country in the world to Abolish Same-Sex Marriage?
Ans-Bermuda

Q3.Which city topped the Mercer Quality of Living Survey 2018?
Ans-Vienna, Austria

Q4.The 1st-ever crime-free zone along the International border between India and which county has launched?
Ans-Bangladesh

Q5.European Union recently signed the agreement on sharing earth observation data with which country?
Ans-India

Q6.Which country has allowed women to open the business without any male consent?
Ans-Saudi Arabia

Q7.Which social media platform has been accused of the data breach in relation to the Cambridge Analytica controversy?
Ans-Facebook

Q8.Which country hosted the Syrian National dialogue Congress 2018?
Ans-Russia

Q9.Which nation blocked UN Security Council’s recent meeting on the human rights situation in Syria?
Ans-Russia

Q10.Which nation’s court has begun considering the possibility of banning diesel cars entirely to lower air pollution?
Ans-Germany

About the author

nanu brithwal

nanu brithwal

I'm Nitesh Brithwal Nanu , An Indian Engineer who is passionate about technology , current affairs , general Knowledge & programming . Constantly learning and experiencing new things.

Leave a Comment

Pin It on Pinterest

Share This