country wise Gk International Affairs World

Germany- General knowledge and current affairs Gk- 2107

Here are the Germany- General knowledge and current affairs Gk- 2107


Q1. The Federal Republic of Germany____.
Ans- Bundesrepublik Deutschland.

Q2. Q2. The motto of the country:
Ans- Einigkeit und Recht und Freiheit.

Q3. Anthem of the country:
Ans- Deutschlandlied.

Q4. Germany is the most populous member state of the____.
Ans- European Union.

Q5. The capital of Germany.
Ans- Berlin.

Q6. The largest city in the country?
Ans- Berlin.

Q7. Official language and national language.
Ans- German.

Q8. Demonym ___.
And- German.

Q9. President of the country.
Ans- Frank-Walter Steinmeier.

Q10. Chancellor of the country.
Ans- Angela Merkel.

Leave a Comment

Pin It on Pinterest

Share This