CURRENT AFFAIRS GK

Current Affairs GK Questions And Answers 1 to 10 January 2018

Current Affairs GK Questions And Answers 1 to 10 January 2018


Q1.Which country Hosting 10 ASEAN Leaders on Republic Day 2018?
Ans-India

Q2.Where is the headquarters of the Central Institute of Freshwater Aquaculture?
Ans-Bhubaneswar

Q3.Who is appointed as foreign secretary to India?
Ans-Vijay Keshav Gokhale

Q4.India’s 2nd Film and Television Institute of India will be set up in which state?
Ans-Arunachal Pradesh

Q5.Who has been appointed as the new Director-General of Police of UP?
Ans-Om Prakash Singh

Q6.Who has been appointed as the Editor of the Economic and Political Weekly?
Ans-Gopal Guru

Q7.Who is appointed as New ISRO chairman?
Ans-Shri Shiva K

Q8.Which type of flag was banned by the government recently?
Ans-Plastic tricolor

Q9.Who Bags Bronze India’s 1st International Medal in Skiing?
Ans-Anchal Thakur

Q10.Which country has recently banned cotton buds?
Ans-England

About the author

nanu brithwal

nanu brithwal

I'm Nitesh Brithwal Nanu , An Indian Engineer who is passionate about technology , current affairs , general Knowledge & programming . Constantly learning and experiencing new things.

Leave a Comment

Pin It on Pinterest

Share This